OM KONSULTCARIN

Jag är coach med fokus på ledarskap som hjälper människor att bli starkare och företag att lyckas genom bättre samarbete.

“Efter 30 år i chefs-och ledarroller tog jag beslutet att starta eget företag för att vidareutveckla mina styrkor och få möjlighet att på heltid dela med mig av mina kunskaper!”

Som chef har jag i alla år brunnit för att hjälpa andra att uppnå sina mål och att bygga framgångsrika team där alla deltagare har en unik plats. Jag har själv upplevt vad ett gott ledarskap gör för människor och organisationer, när vi vet vad som förväntas av oss, får feedback och coachas till utveckling.

Jag har också själv varit med om motsatsen, när otydligheter, brist på beslut och bristande kommunikation tar kål på människor en efter en. Då var jag den som hjälpte alla, såg till att verksamheten fungerade och gjorde det som måste göras. Till slut tog mina krafter slut, mitt beslut att starta företag fick vila ett år eftersom jag själv var tvungen att vila först.

Mina erfarenheter ger mig drivkraft att genom utbildning och coaching hjälpa chefer förbättra sitt ledarskap och genom att dela med mig av min resa ge andra inspiration att dra i handbromsen på väg mot stress- och prestationsträsket innan det är försent.

Vill du läsa mer om de roller jag haft och vad jag lärt mig, klicka här.

Förutom 30 år som chef har jag ännu fler års styrkelyftande i bagaget. Jag hade i tio års tid förmånen att få representera Sverige i över 25 internationella mästerskap. Jag har 1 VM-silver och flera bronsmedaljer från EM och VM. Totalt 11 SM-guld och 6 NM-guld. Efter flera års frånvaro från tävlingspodiet återupptog jag tävlandet som veteran och jag finner en stor glädje i att träna och tävla tillsammans med andra lyftare i olika åldrar och jag har på senare tid bland annat vunnit guld på VM! Dessutom är jag utbildad Personlig Tränare.

Som idrottare har jag lärt mig massor om att sätta mål, arbeta mot en vision och lära mig av motgångar.

Kunder jag jobbat med de senaste åren är bland annat:

AFRY, Berotec AB, Blomsterlandet AB, Enerco Group AB, Fortiva AB, Hedins Bygg AB, Hoforshus AB, Hofors Kommun AMI, LSAB Group AB, Region Kalmar län, Purple Tree AB, Saab Kockums AB, Steeltec Boxholm AB, VALNEVA Sweden AB, VBG Group AB, WSP Sverige AB plus ett antal privatpersoner

Kontakta mig
Har du frågor eller vill ta kontakt med mig? Välkommen att kontakta mig med dina frågor och funderingar via länken nedan.

「 Kontakta mig 」

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK