Webinarier om LedarStegen

Publicerad: 25/1, 2021

Nätverket LedarStegen bjuder in till fem gratis webinarier av Bengt Savén under våren 2021 och du är välkommen att delta.

Varje tillfälle är en timme kl. 19-20, fem torsdagar; 28/1, 25/2, 25/3, 29/4 och 3/6.

De tre första har samma innehåll så du kan välja det datum som passar dig bäst. Vid alla tre tillfällena presenterar Bengt Savén grunderna i LedarStegen och vi får möjlighet att dela våra erfarenheter kopplat till LedarStegens modeller.

Tillfälle 4 och 5 presenterar Bengt praktiska exempel på användning av modellerna och delar med sig av ytterligare kunskaper.

Bengt Savén är författare till LedarStegen och Bygga Ledarskap – adjungerad professor på KTH och har många års erfarenhet som chef i olika organisationer, stora som små. Han driver idag företag med fokus på ledarskapsutveckling.

För att anmäla dig – gör så här

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@ledarstegen.se så får du en länk till webinariet som genomförs på Zoom. Kom ihåg att ange vilket datum du vill delta!

När du anmäler dig blir du även medlem i Nätverket LedarStegen och får regelbunden information och inbjudan till fortsatta seminarier.

 

Med stort engagemang i individer och verksamheter erbjuder KonsultCarin coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål hjälper människor bli starka och företag att lyckas.

Jag vet att det hänger ihop - ett gott ledarskap, en kropp som mår bra och ett mentalt välbefinnande, då gör vi bra och mår bra! /Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK