LedarStegen

LedarStegen

LedarStegen

Publicerad: 1/10, 2019

Jag är så glad och stolt att få möjligheten att utbilda och coacha i LedarStegens principer för Ledarskap!

  • Tänk dig ett samarbete där alla bidrar fullt ut, med glädje och efter egen förmåga, för att skapa värde tillsammans.
  • Tänk dig att leda en grupp människor mot ett sådant samarbete som gynnar alla verksamhetens intressenter.
  • Tänk dig att du som del av en organisation har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb, vet vad som förväntas av dig och får hjälp att utveckla din förmåga.
  • Tänk dig att du som chef kan lära dig detta tillsammans med andra och utveckla ditt ledarskap så att ni tillsammans verkligen gör skillnad!

 

LedarStegen är en metod som handlar om att leda samarbete, närmare bestämt om hur du som ledare kan skapa de förutsättningar, förmågor och attityder (FFA) som krävs för ert gemensamma arbete att leverera, förbättra och lära.

Bra ledarskap byggs på en grund av struktur och tuff omsorg.

Det förstnämnda handlar om att med stöd av verktyg skapa arbetssätt som bidrar till bra samarbete och ledarskap. Det senare innebär att du som ledare både genuint bryr dig om varje medarbetare och kräver hennes personliga ansvar.

LedarStegen skiljer ut sig från mängden genom att beskriva både helheten och detaljerna - både de stora dragen för ett modernt, värdebaserat och motiverande ledarskap och konkreta verktyg att använda i vardagen. Verktygen är baserade på LEAN-principer och LedarStegens modeller.

 

För mig är LedarStegen essensen av det tillitsfulla, coachande och tydliga ledarskap jag strävat efter att arbeta med under min tid som chef. Kortfattat, tydligt beskrivet och dessutom med konkreta verktyg att använda som verkligen ger resultat. 

 

Med stort engagemang i individer och verksamheter erbjuder KonsultCarin coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål hjälper människor bli starka och företag att lyckas.

Jag vet att det hänger ihop - ett gott ledarskap, en kropp som mår bra och ett mentalt välbefinnande, då gör vi bra och mår bra!/Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK