Ledarskap och styrkelyft

Publicerad: 28/2, 2020

Det hänger ihop!

Styrkelyft och ledarskap är två saker jag ägnat stor del av mitt liv åt. Under de år jag lade skivstången på hyllan ville jag tvätta bort bilden av styrkelyftaren, hon som vunnit en massa internationella medaljer. Jag ville vara någon som inte definierades av mina framgångar som idrottskvinna, ville framförallt på jobbet vara "jobbkvinnan".

Nu känner jag mig trygg i att vara definierad som den jag är oavsett medaljer och rekord eller för den delen framgångar i yrkeslivet men inser med glädje att alla år som styrkelyftare har format mig som person och som ledare.

Det har gjort mig till en person som sporras av att hjälpa andra att se att de klarar saker de aldrig trodde var möjligt. Och det har format mitt sätt att leda!

Styrka och ledarskap

  • Styrka är att som ledare våga släppa fokus på dig själv och våga leda på ett ödmjukt sätt
  • Styrka är att du som ledare har tillit till att den du är satt att leda har sina egna svar
  • Styrka är att våga tro på din egen förmåga
  • Styrkan som ledare när du tillsammans med ditt team vet att ni kommer nå dit ni vill och är redo att göra det som krävs - tillsammans.

Styrkelyft på jobbet?

I styrkelyft tävlar vi i olika viktklasser – vi välkomnar alla oavsett storlek, det finns plats för alla!

I styrkelyft tävlar du framförallt mot dig själv – sida vid sida kan en nybörjare slå sina pers bredvid en världsmästare. Tänk om alla var lika välkomna att jobba utifrån sin egen förmåga och inte bara de högpresterande premierades!

I styrkelyft tar vi i utav tusan, sen vilar vi och pratar och skrattar tillsammans! Tänk om det var så på alla jobb, på jobbet tar vi ofta i utav tusan och sen tar vi i ännu mer eller går hem….

 

Ledarskap på jobbet och ledarskap som styrkelyftstränare – det hänger ihop!

  • När jag tror på dig och på det du gör!
  • När jag hjälper dig just där du är just nu, steg för steg!
  • När vi genom att se och lyssna på varandra kan utvecklas och lära av varandra oavsett nivå!

 

Med stort engagemang i individer och verksamheter erbjuder KonsultCarin coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål hjälper människor bli starka och företag att lyckas.

Jag vet att det hänger ihop - ett gott ledarskap, en kropp som mår bra och ett mentalt välbefinnande, då gör vi bra och mår bra! /Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK