Hämta kraft och vila vid väggen

Publicerad: 28/1, 2020

Tillsammans med Ann-Sofie Åberg ska jag köra en tvådagars workshop för dig som är stressad, utmattad eller känner att du är på gränsen.

Vi har kallat workshopen för Hämta Kraft.

Att hämta kraft och vila vid väggen eller vända innan väggen är mina favoritbilder för återhämtning vid utmattning och insikten att vara stressad, på gränsen till att slå i väggen.

Ann-Sofie Åberg är diplomerad yogalärare med särskilt intresse för yogan som verktyg för stresshantering. Vi talades vid i höstas om möjligheten att samarbeta och jag känner verkligen att kombinationen av våra kompetenser blir något verkligt värdefullt. Jag ser verkligen fram emot att få möjligheten att dela med mig tillsammans med Ann-Sofie och att få hjälpa fler att hämta kraft och vila vid väggen eller vända innan väggen!

Under dessa dagar kommer vi dela med oss av

  • Kunskap om vad som händer med dig vid stress och utmattning
  • Konkreta verktyg för dig att ta dig vidare
  • Yoga specialanpassad för återhämtning vid stress (mjuk, sittande och liggande yoga som passar alla oavsett tidigare erfarenhet)
  • Jag delar min egen erfarenhet av utmattning och hur jag hämtat kraft och vilat vid väggen

Du kommer att få möjlighet att samtala med andra i liknande situation, reflektera över din situation och få coaching i gruppen.

Du kommer också att få konkreta verktyg med dig för att gå vidare i din väg till återhämtning och ett bättre mående. Att allt detta görs i grupp där vi i en trygg miljö delar med oss av det vi vill dela kommer att göra att du inte längre känner dig ensam i din situation.

Lite info

  • Tillfälle 1: söndagen den 1 mars, kl 9.00 – 16.30
  • Tillfälle 2: söndagen den 22 mars, kl 9.00 – 16.30
  • Halvtidsavstämning: onsdagen den 11 mars (tid bestäms gemensamt vid tillfälle 1)
  • Plats: Frirum i Sandviken, Köpmangatan 12.
  • Pris för två heldagar, fika båda dagarna och halvtidsavstämning är 2 600 kr

Alla detaljer, schema och möjlighet att anmäla sig finns på https://www.beyouyoga.se/hamta-kraft/

 

 

Med stort engagemang i individer och verksamheter erbjuder KonsultCarin coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål hjälper människor bli starka och företag att lyckas.

Jag vet att det hänger ihop - ett gott ledarskap, en kropp som mår bra och ett mentalt välbefinnande, då gör vi bra och mår bra!/Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK