Halvtidsvila

Publicerad: 7/7, 2021

Det fanns en tid då jag stapplade så här års. Jag räknade dagar, timmar minuter och sekunder tills jag skulle få semester, få vila och återhämta mig.

Idag varvar jag återhämtning med full fart. Jag tackar JA till det jag vill göra och jag säger NEJ till det som inte stämmer med mina värderingar eller som inte känns meningsfullt.

Jag sammanfattar H1 2021 med ett leende på läpparna. Jag känner att jag kanske är på rätt väg och att jag faktiskt gör bra saker. Det finns andra som är bättre än jag på varje sak jag gör men min personliga mix är det bara jag som har – det känns bra!

Tack alla ni som jag fått förmånen att träffa (ja, ja – digitalt alltså…)

Nu är det halvtidsvila och jag ser fram emot andra halvlek av 2021!

 

Med stort engagemang i individer och verksamheter erbjuder KonsultCarin coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål hjälper människor bli starka och företag att lyckas.

Jag vet att det hänger ihop - ett gott ledarskap, en kropp som mår bra och ett mentalt välbefinnande, då gör vi bra och mår bra! /Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK