Nätverk Hofors på Fiket

Nätverk Hofors på Fiket

Att vara egenföretagare och nätverka

Publicerad: 24/9, 2019

Att vara företagare där man i sitt företag är ensam innebär en stor frihet, du får bestämma allt inom ramen för vad som är möjligt i ditt företag. Det är härligt!

Det finns dock en baksida: inga kollegor…ingen att bolla med över fikabordet och ingen att ha vilda diskussioner med på ledningsgruppsmötet…

Vi var några som tyckte lika och som kände ett behov av att träffas, byta erfarenheter, vässa våra ”hisspitchar”, byta idéer och inspireras av varandra. Vi startade ”Nätverk Hofors”

Finns det inte redan företagarnätverk i Hofors kan vän av ordning fråga? Jo det finns det men syftet med just detta nätverk är lite annorlunda, just det vi saknat i andra sammanhang.

Vi träffas över en frukost varannan vecka och de som kan komma kommer. Vi kommer fortsätta så länge vi finner glädje och nytta av det och sen får vi se…då blir det kanske en ny konstellation med annan inriktning för andra behov?

Tack alla ni som är med och bidrar i vår grupp!

/Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK