Att Bottna som ledare

Publicerad: 12/10, 2021

Bottna är det första steget i LedarStegen....

Att bottna som ledare och att bottna i vision och mål det är en av de områden jag är allra mest engagerad i när jag utbildar i LedarStegen.

Att bottna som ledare innebär bland annat att veta VARFÖR vill jag leda, VEM ÄR JAG som ledare, VEM VILL JAG VARA

Kanke en spegel kan hjälpa? Att lite utifrån betrakta mig själv som ledare... Att som ledare ta reda på vad andra ser som jag inte ser...

En viktig aspekt tror jag är att sätta sitt uppdrag som ledare före sitt ego, att våga vara sårbar och att leda utifrån tillit till dem jag fått att leda.

Jag tror också på att det är viktigt att alltid tänka att jag leder utifrån att jag lär mig och blir ständigt bättre, istället för att vara den som redan har svaret på allt.

Att så tillsammans med sitt team bottna i vision och mål, att TILLSAMMANS se vart vi är på väg. Och när jag på allvar bryr mig om och ser de jag leder, då kan vi tillsammans gå framåt på vägen mot vår gemensamma vision. ETT STEG I TAGET!

Ibland när jag kör utbildning kan jag riktigt glömma tiden, känna engagemanget stråla, gå igång på riktigt...då är det kul!

 

Med stort engagemang i individer och verksamheter erbjuder KonsultCarin coaching, inspiration och ledarskapsutveckling. Hållbart ledarskap, hållbar träning och hållbara mål hjälper människor bli starka och företag att lyckas.

Jag vet att det hänger ihop - ett gott ledarskap, en kropp som mår bra och ett mentalt välbefinnande, då gör vi bra och mår bra! /Carin

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK