INSPIRATION

FÖRELÄSNINGAR OCH WORK-SHOPS

Behöver ni få igång diskussionen och hitta sätt att hantera er stress?

Vill ni få inspiration till att ta tag i friskvårdsarbetet på ert företag?

Eller vill ni få enkla verktyg för att jobba mer med coachande ledarskap och ge varandra feedback?

Ibland kan vi behöva höra hur någon annan gör och tänker och som hjälper oss att se saker från ett annat håll. Istället för att skicka iväg några på kurs eller på en extern föreläsning tror jag det ger er mer nytta att få inspiration på plats hos er. Ni får då möjligheten att starta upp tankearbetet direkt i anslutning till föreläsningen och det kan hända något på riktigt redan direkt i anslutning till föreläsningen.

"Det händer inte mig" - om stress och utmattning
Work-shop om coaching och feedback
Inspirationsföreläsning friskvård

Som föreläsare finns jag även på Bokadero, där finns även recensioner från deltagare vid föreläsningar och coaching.

 

ERFARENHET

Jag har en något unik kombination av erfarenheter från chefsroller i näringslivet och internationella medaljer i styrkelyft. Lägg dessutom till erfarenheten att "gå in i väggen" och tänka nytt samt göra min egen rehab-plan.

Min syn på ledarskap och på vad som är viktigt i livet har utvecklats ordentligt och jag är så glad att jag tog jag beslutet att starta eget företag för att vidareutveckla mina styrkor och få möjlighet att på heltid dela med mig av mina kunskaper.

Under tiden som chef har jag brunnit för att coacha och hjälpa andra nå mål de inte trodde själva de skulle kunna. Jag vet vad ett coachande ledarskap kombinerat med en kultur av feedback kan göra för nytta och resultat och att det dessutom blir roligare på jobbet!

Efter att nästan hela livet tränat och hjälpt andra med träning bottnar jag väl i vilka drivkrafter som får oss att vilja träna och vad fysisk aktivitet gör för nytta för vår mentala kapacitet och vårt välmående. Jag är utbildad PT och har under många år arbetat ideellt med styrketräning för idrottare och motionärer. Tävlar fortfarande i styrkelyft som veteran och jag finner en stor glädje i att träna och tävla tillsammans med andra lyftare i olika åldrar och har lyckats bli jag Europamästare sammanlagt och Världsmästare i bänkpress i min åldersklass!

HÅLLBART LEDARSKAP OCH HÅLLBAR TRÄNING!

”Det händer inte mig" heter min föreläsning där jag beskriver hur det kändes att vara snabbare än alla andra, att tro att jag klarar allt och måste hjälpa alla och att "jag vilar sen". Jag tar dig med till mitt liv i ledningsgruppsmöten, på väg hem i bilen och vidare mot ett helt annat liv där jag prioriterar glädje och balans.

En föreläsning om stress ger många igenkännanden, du får skratta och kan även få en tår i ögat när du blir berörd, men framförallt får du förhoppningsvis verktyg och hjälp att stanna upp och välja.

I min workshop om coaching och feedback får ni enkla verktyg och får öva direkt med varandra – tidigare deltagare har gått därifrån med energi, värme och verktyg för att köra igång direkt.

När jag pratar om träning kan ni vara lugna, trots mina meriter är jag ingen utpräglad vinnarskalle! Jag ger er en balanserad syn på det här med träning och vad det ger oss, inte bara för kroppen utan för vår hjärna och hela vårt välbefinnande. Dessutom lovar jag att ni inte behöva sitta still hela föreläsningen!

Sagt av en av deltagarna på "Föreläsning, ”Det händer inte mig” av Carin Gustafsson (Västervik 190516)

"Träffsäker och personlig föreläsning om utbrändhet där jag verkligen fick mig en aha-upplevelse och tankeställare.
Personligt och äkta om utbrändhet i alla dess stadier – från de första signalerna till redskapen för att hantera livet efter tillfrisknandet samt hur viktigt det är med andningshål och vila.
En föreläsning för alla oavsett var de befinner sig i livet!"

「 Kontakta mig 」

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK