COACHING

PERSONLIG COACH SOM HJÄLPER DIG ATT UPPNÅ MÅL

Anledningen kan vara flera men ibland behövs det en coach med rätt kompetens som ställer rätt frågor och får igång hjärnverksamheten på riktigt. Jag hjälper dig hitta din motivering för att nå dina mål.

Kanske har du något du vill göra men vet inte riktigt hur? Du har svaret själv, genom att fråga och lyssna hjälper jag dig hitta ditt eget svar och göra din egen plan för att lyckas med det du vill.

Ett coachingssamarbete startar med att vi träffas och utvärderar om och hur vi vill starta.

Ett coachingtillfälle är oftast 45-60 minuter, vanligt upplägg är 6 eller 10 tillfällen. Coaching kan göras i personliga möten eller via Zoom eller Teams. Jag erbjuder även coaching per telefon. Nyfiken? 「 Kontakta mig 」

Som ICF-diplomerad coach arbetar jag efter ICF´s etiska regler och riktlinjer.

Utvecklas som ledare
Sätt hållbara mål och nå dem
Hitta din balans i livet eller dags att ta nästa steg i yrkeslivet
Hitta motivationen för att komma igång och hålla träningen vid liv

Läs mer här

ERFARENHET

Jag har lång erfarenet av coaching inom ledarroller och träning

Jag är ICF-diplomerad coach och är certifierad att utbilda och coacha i ledarskap enligt LedarStegen.

Under mina 30 år som chef har jag brunnit för att hjälpa andra att uppnå sina mål och att bygga framgångsrika team där alla deltagare har en unik plats.

Sedan jag startade mitt företag har jag coachat chefer som vill komma vidare i sitt ledarskap, personer som vill hitta balans i livet och stressa mindre samt personer som vill komma igång med ett hållbart, varaktigt sätt att träna och må bra.

Efter att nästan hela livet tränat och hjälpt andra med träning bottnar jag väl i vilka drivkrafter som får oss att vilja träna och vad fysisk aktivitet gör för nytta för vår mentala kapacitet och vårt välmående.

ARBETSSÄTT & VÄRDERINGAR

I min roll som coach är jag lyssnande och kan hjälpa dig att se det du själv inte ser. Genom frågor och verktyg kan jag hjälpa dig hitta din egen drivkraft att nå mål du inte trodde var möjliga.

Min unika erfarenhet av olika chefsroller, elitidrottande och att gå in i väggen gör att jag förutom coachingen även kan hjälpa dig genom idéer och verktyg hur du kan komma vidare.

Jag tror på ett hållbart ledarskap som präglas av öppenhet och engagemang där alla i organisationen har rätt förutsättningar att samarbeta bra. Hållbart ledarskap innebär också att hitta balans i livet mellan arbete, familj och egen tid.

「 Kontakta mig 」

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK